Menukaart

Voorgerechten

  • SOEPEN
  • V.A. € 6,50
  • Tomatensoep-seizoenssoep/spinazie broccolisoep-bouillabaise
  • € 12,50
  • Gamba's pil-pil, In olijfolie gebakken garnalen
  • 13,50
  • Carpaccio, dun gesneden ossenhaas
  • 15,50
  • Gerookte zalm bonbon met Hollandse garnalen
  • 13,50
  • Salade Buratta
  • 13,50
  • Oosterse Kipsalade
  • 16,50
  • Salade gamba's
  • 19,00
  • Vis plateau Le Troubadour

    vissopepje/tonijn-krabsalade/gerookte zalm/Hollandse garnalen toast en boter

image

image

Vleesgerechten

  • €18,50
  • Sate, spies van varkenshaas
  • € 18,50
  • Wiener Schnitzel met champigon-roomsaus
  • € 19,50
  • Spare ribs
  • € 17,50
  • Kiphaasjes teriyaki

    met witte rijst of frites

  • € 23,50
  • Angus Bavette

    Malse steak pepersaus

  • € 29,50
  • Tournedos met truffeljus of pepersaus
  • 24,50
  • Steak Italiano

    Kalfsmedaillon met truffelmayo, parmesan en rucola

  • €15,50
  • Truffelburger

    hamburger met truffel mayonaise, krokant spek en krulfrites


Visgerechten

  • € 21,50
  • Scholfilet met romige mosterdsaus
  • € 24,50
  • Tongfilet met kreeftensaus
  • 23,50
  • Duivelse garnalen
  • 39,50
  • Zeetong, in boter gebakken
  • € 24,50
  • Kabeljauw filet met kerrie roomsaus uit de oven
  • 25,50
  • Vis trio

    Kabeljauw, tongfilet en een grote scampi

  • 24,50
  • Zalmfilet gegratineerd
  • 18,50
  • Spaghetti met garnalen
image

image

Vegetarische gerechten

  • € 17,50
  • Quiche van spinazie en Brie met frietjes
  • € 16,50
  • Zeewierburger

    met tomaat, mayonaise en frites

  • € 16,50
  • Tortelloni

    van ricotta en spinazie, met pittige tomatensaus

  • 16,50
  • Orzo

    pasta in rijstvorm/groenten

  • 15,00
  • Veggie omelet

    groenten /kaas, frites