Voorgerechten
- € 5,95
-
Kippensoep,
rijkelijk gevuld
- € 5,95
-
Toscaanse tomatensoep,van verse tomaten met room en lenteui
- € 9,50
-
Gamba's pil-pil, In olijfolie gebakken garnalen
- € 11,50
-
Carpaccio, dun gesneden ossenhaas
- €13.95
-
Duo van Gerookte zalm en Hollandse garnalen
- € 12,50
-
Salade Geitenkaas
- € 12,50
-
Oosterse Kipsalade
- €14,50
-
Salade Surf en tURF
- € 14,50
-
TONIJN salade
Gemengde salade met tonijnsteak
- 15,50
-
Proeverij van voorgerechten
een selectie van de chef van 5 voorgerechten
- 8,95
-
Proeverij van kroketjes
Vleesgerechten
- €16,50
-
Sate, spies van varkenshaas
- € 15,50
-
Wiener Schnitzel met champigon-roomsaus
- € 15,75
-
Spare ribs
- € 17,50
-
Biefstuk in de jus
- € 19,50
-
Angus Bavette
malse bief met bearnaise saus
- € 24,50
-
Tournedos met truffeljus
- 19,50
-
Entrecote
lende biefstuk van 300 gram
- €15,--
-
Truffelburger
hamburger met truffel mayonaise, krokant spek en krulfrites
- 15,50
-
Kip teriyaki
kipfilet gewokt in Japanse saus met frites of witte rijst
Visgerechten
- € 17,50
-
Scholfilet met romige mosterdsaus
- € 21,50
-
Tongfilet met kreeftensaus
- € 21,50
-
King size gamba's
- 32,50
-
Zeetong, in boter gebakken
- € 19,50
-
Kabeljauw filet met kerrie roomsaus uit de oven
- 21,50
-
Vis trio
Kabeljauw, tongfilet en een grote scampi
- 14,50
-
Spaghetti met garnalen
Vegetarische gerechten
- € 13,50
-
Quiche van spinazie en Brie met frietjes
- € 11,50
-
Kaaskroketten met frites en salade
- € 13,50
-
Quinoa
Pesto, kaas, champignons