Menukaart

Voorgerechten

  • € 5,95
  • Kippensoep,

    rijkelijk gevuld

  • € 5,95
  • Toscaanse tomatensoep,van verse tomaten met room en lenteui
  • € 9,50
  • Gamba's pil-pil, In olijfolie gebakken garnalen
  • € 11,50
  • Carpaccio, dun gesneden ossenhaas
  • €13.95
  • Duo van Gerookte zalm en Hollandse garnalen
  • € 12,50
  • Salade Geitenkaas
  • € 12,50
  • Oosterse Kipsalade
  • €14,50
  • Salade Surf en tURF
  • € 14,50
  • TONIJN salade

    Gemengde salade met tonijnsteak

  • 15,50
  • Proeverij van voorgerechten

    een selectie van de chef van 5 voorgerechten

  • 8,95
  • Proeverij van kroketjes
image

image

Vleesgerechten

  • €16,50
  • Sate, spies van varkenshaas
  • € 15,50
  • Wiener Schnitzel met champigon-roomsaus
  • € 15,75
  • Spare ribs
  • € 17,50
  • Biefstuk in de jus
  • € 19,50
  • Angus Bavette

    malse bief met bearnaise saus

  • € 24,50
  • Tournedos met truffeljus
  • 19,50
  • Entrecote

    lende biefstuk van 300 gram

  • €15,--
  • Truffelburger

    hamburger met truffel mayonaise, krokant spek en krulfrites

  • 15,50
  • Kip teriyaki

    kipfilet gewokt in Japanse saus met frites of witte rijst


Visgerechten

  • € 17,50
  • Scholfilet met romige mosterdsaus
  • € 21,50
  • Tongfilet met kreeftensaus
  • € 21,50
  • King size gamba's
  • 32,50
  • Zeetong, in boter gebakken
  • € 19,50
  • Kabeljauw filet met kerrie roomsaus uit de oven
  • 21,50
  • Vis trio

    Kabeljauw, tongfilet en een grote scampi

  • 14,50
  • Spaghetti met garnalen
image

image

Vegetarische gerechten

  • € 13,50
  • Quiche van spinazie en Brie met frietjes
  • € 11,50
  • Kaaskroketten met frites en salade
  • € 13,50
  • Quinoa

    Pesto, kaas, champignons