Menukaart

Voorgerechten

  • SOEPEN
  • V.A. € 5,95
  • Toscaanse tomatensoep-kippensoep-spinazie broccolisoep-bouillabaise
  • € 9,95
  • Gamba's pil-pil, In olijfolie gebakken garnalen
  • 11,50
  • Carpaccio, dun gesneden ossenhaas
  • 14,50
  • Gerookte zalm bonbon met Hollandse garnalen
  • 12,50
  • Salade Geitenkaas
  • 13,50
  • Oosterse Kipsalade
  • 16,50
  • Salade Surf en tURF
  • 8,95
  • Lekkernij van Mini krokketjes
  • 16,50
  • Proeverij van voorgerechten

    een selectie van de chef van 5 voorgerechten

image

image

Vleesgerechten

  • €16,50
  • Sate, spies van varkenshaas
  • € 15,50
  • Wiener Schnitzel met champigon-roomsaus
  • € 17,50
  • Spare ribs
  • € 15,50
  • Kiphaasjes teriyaki

    met witte rijst of frites

  • € 19,95
  • Angus Bavette

    Malse steak pepersaus

  • € 24,50
  • Tournedos met truffeljus of pepersaus
  • 20,50
  • Steak Italiano

    Kalfsmedaillon met truffelmayo, parmesan en rucola

  • €15,50
  • Truffelburger

    hamburger met truffel mayonaise, krokant spek en krulfrites


Visgerechten

  • € 16,50
  • Scholfilet met romige mosterdsaus
  • € 21,50
  • Tongfilet met kreeftensaus
  • 19,75
  • Duivelse garnalen
  • 32,50
  • Zeetong, in boter gebakken
  • € 19,50
  • Kabeljauw filet met kerrie roomsaus uit de oven
  • 22,50
  • Vis trio

    Kabeljauw, tongfilet en een grote scampi

  • 18,50
  • Zalmfilet gegratineerd
  • 15
  • Spaghetti met garnalen
image

image

Vegetarische gerechten

  • € 13,50
  • Quiche van spinazie en Brie met frietjes
  • € 12,50
  • Zeewierburger

    met tomaat, mayonaise en frites

  • € 12,50
  • Tortelloni

    van ricotta en spinazie, met pittige tomatensaus

  • 12,50
  • Champignons

    Gewokt in teriyakisaus met frites

  • 12,50
  • Veggie omelet

    met groenten en kaas, frites